Over het festival

Over het festival

Brussels, poëtisch, prikkelend, divers, uitdagend en een beetje stout!

Meer dan 30 Brusselse organisaties nodigen u uit voor een feestelijk parkfestival. Laat u verwonderen door zinnenprikkelende activiteiten, met acrobatie, parktheater, muziek, magische locatiekunst en een speciale ontdekkingsplek voor de allerkleinsten. Kom en voel de zomer in het Park van Vorst, één van de mooiste groene plekjes in de hoofdstad, waar gezelligheid troef is en samenleven een feest!

De toegang is gratis, alles vindt plaats in openlucht, het grootste deel van de programmatie is woordloos of tweetalig en er is een megasupergezellige zomerbar!

Open ogen, oren, neus, mond en handen, de verwondering volgt !

SuperVliegSuperMouche 2020 - GEANNULEERD WEGENS DE CORONA CRISIS

Piknik Publik - van 10u tot 12u

Festival - van 12u tot 19u

Park van Vorst

GRATIS

We doen Brussel vliegen!

SuperVliegSuperMouche is geen eendagsvlieg. Voordien slaan we de vleugels uit bij een groot aantal sociale en culturele Brusselse organisaties, bij de buurtbewoners van het park en in een pak kleuter- en lagere scholen in de buurt van het park.

Duurzaam stadsfestival

SuperVliegSuperMouche is een duurzaam stadsfestival in de breedste zin van het woord. Bij de volledige organisatie en uitwerking van het decor staan een groot respect voor de natuur, samenwerking met de buurt en sociale emancipatie centraal. Vanuit een zeer lokale werking willen we een zo groot mogelijk publiek aanspreken.

Het festival wordt elk jaar gerealiseerd dankzij de kruisbestuiving van sociale, culturele en artistieke partners uit voornamelijk Vorst en Sint-Gillis. Voor de scenografie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van kringloopmateriaal.

De eetstandjes worden verzorgd door sociale-economieprojecten en onze Superbuvette is een fairtradebar. Picknicken mag, er is gratis water en je kunt hapjes en drankjes kopen aan democratische prijzen!