NO SVSM 2020

SVSM 2020 is geannuleerd, leve supervlieg !

 

Sinds maart 2020 worden we allemaal stevig op de proef gesteld. Ondanks onze inspanning om het festival SuperVliegSuperMouche toch te kunnen laten doorgaan door de datum te verplaatsen van 14 juni naar 30 augustus, moeten we helaas definitief annuleren. Het is gezien de heersende omstandigheden niet langer mogelijk om het festival in zijn huidige vorm te organiseren.

Vol goesting en hoop waren we een prachtige editie vol humor met een hoek af aan het uitwerken maar een nieuw scenario dringt zich op. Het valt ons allemaal erg moeilijk want ontmoeting en het mengen van groepen is net het DNA van onze dynamiek. De thematiek van SVSM 2020 draaide rond de band tussen mens en dier … hoe hedendaags kan het zijn!

Laten we positief blijven en creatief nadenken over de toekomst van ons avontuur. Wij hebben een rol te spelen in deze gezondheidscrisis die iedereen raakt maar de meest kwetsbaren nog het meest. Dankzij de inzet van artiesten en kunstenaars, van creatieve en solidaire acties en de moed van de zorgsector kunnen we deze beproevende periode leefbaar maken. Dank u ! Bedankt ook voor jullie enthousiasme en steun aan ons gezamenlijk project en laten we de moed niet verliezen. SVSM 2020 is dood, lang leve SuperVlieg!

We kunnen nog geen datum voor 2021 aankondigen. Geef ons wat tijd om enkele alternatieve pistes te bedenken in overeenstemming met ons manifest en onze goesting om dingen samen te doen… we blijven in contact!

Eén ding staat vast, de vlieg blijft zoemen! 

In naam van het SuperVliegSuperMouche team.

Benoît DE WAEL
Coördinator
SuperVliegSuperMouche