Dimanche Atomix - BRASS

1+ - Park Art - Workshops - NL/FR

Doorlopende workshops.

Een vaste waarde en absolute coup de coeur tijdens SuperVliegSuperMouche is de Dimanche Atomix-tent van BRASS met tal van workshops en reuzegrote gezelschapsspelen. Een plek vol ontspanning en creativiteit voor jong en stout!

Doorlopend tussen 14:00 en 18:00, hierbij de workshops:

 
14:00-16:00
 
Les P'ti Plus 
"Ma Silhouette Magique / Mijn magisch silhouet" 1-4 jaar
Kleinjes maken samen met Les P’ti Plus een silhouet van papier.
 
Une Maison en Plus asbl & Ice Screen
Diverse druktechnieken voor textiel: serigrafie, linogravure... enzovoort. Kom samen experimenteren en ontwerp zelf een motief! Breng zeker ook je eigen tshirt of zak mee!

 Let's Play Together
"Jeu-récup', jeu créé / Hergebruik en speel!" 6+

Kom samen met je familie een spel ontwerpen op basis van gerecycleerd materiaal en natuurlijke lijm.

 
Medina asbl
"Attrape-rêves / Dromenvanger" - 6+
Maak je eigen dromenvanger en jaag erop in het Park van Vorst.
 
Seeds
"Couronnes végétales durables / duurzame plantenkroon" - 4+
Tijdens deze workshop kun je een kroon maken met bloemen... die je ook achteraf kunt bewaren! Seeds toont technieken om met papieren bloemen en tal van planten (klimop, bladeren...) een "duurzame" kroon samen te stellen. 
 
————————————
 
16:00-18:00
 
Atelier Koubou
 "Bâton magique / Toverstaf" 6+
Met een stokje uit het park kun je uitzonderlijke dingen knutselen... Maar het wordt pas écht magisch met een pluim, een Fanta-dopje, een stukje kerselaar... Het materiaal tijdens deze workshop en spulletjes die je zelf vindt in het park, is voldoende om een eigen magische toverstaf te knutselen!
 
Isabelle Colassin, cie Semences d'Art
«  La Books Box  » 2-7 jaar
Kleine pop-up bibliotheek. Voor deze Books-box is geen geld nodig. Stop een tekening in de brievenbus en je krijgt een verhaaltje voorgelezen.
 
MoVart asbl
«  Danse ta nature / Dans de natuur» 3+
Samen verkennen we het park en zoeken we naar schatten in de natuur. Met het gevonden materiaal creëren we onze eigen dans. Deze workshop doorloop je best van begin tot einde.
 
Zorobabel
"Animez-vous / Animeer je» (6 +)
Geen tekeningen of stop motion voor deze workshop, je zult het met je eigen lichaam moeten doen. Verdwijn, verander, stijg op... met onze technieken is zoveel mogelijk, dus kom jezelf animeren!

Valentine Laffitte & Natalja Neerman 6+
"Devenez quelqu'un d’autre! / Word een ander"
Bedenk en maak een masker, met olifantenoren, zilveren haar, hertenoogjes of alle andere mogelijke toevoegsels waardoor je kunt worden wie je altijd al wou zijn!