Secret Sound Escape - Klankatlas - Musica

Muziek - Performance - 8+ - Woordloos

Er komt geluid uit het park!

Tien Brusselse kinderen vormen een ultrageheim opsporingsteam (SSE) en gingen tijdens de Paasvakantie op zoek naar de verborgen geluiden in het Park van Vorst. Samen met muzikant-componist Pak Yan Lau en beeldend kunstenares Cécile Hupin bouwden ze op basis hiervan een  klankomgeving in het Park van Vorst. Via een interactieve GPS-app kunt u de muziek en geluiden ontdekken die zij verbonden aan specifieke plekken en objecten in het park, zoals bij bepaalde bomen, zandpaadjes en vuilbakken. Op die manier ontstaat een virtuele klankwereld om in rond te dwalen. De mobiele app werd ontwikkeld door leerlingen van componist-ontwikkelaar Yvan vander Sanden en zal ook na SuperVliegSuperMouche kunnen worden gedownload voor wandelingen in het Park van Vorst (via Klankatlas.eu).

Muziek: Pak Yan Lau
Beeldend: Cécile Hupin
Ontwikkeling app: Yvan vander Sanden & leerlingen

De app maakt deel uit van Klankatlas, een Belgisch-Nederlands platform voor Klankbeleving in de publieke ruimte

Doorlopend : 12:00 > 18:00

Aandacht!

Beperkt aantal deelnemers (8) op hetzelfde moment die een wandeling maken van 10-15 minuutjes met de specifieke SuperVliegSuperMouche pakken.

Je kan zelf de gratis app downloaden op uw eigen smartphone of tablet: 'Secret Sound Escape', zowel voor Android als iOS. Bij voorkeur met hoofdtelefoon te ervaren.