Camping MUS-E

ENG - Workshops - Cuistax - NL/FR

Internationale MUS-E kunstenaars nemen je mee op reis!

Tijdens SVSM slaat MUS-E, een internationaal netwerk van kunstenaars in co-creatie, haar tenten op in het park van Vorst. Voor CAMPING MUS-E werken 25 kunstenaars uit diverse landen een artistiek programma uit. Verwacht je aan een brede waaier van actieve ateliers, performances en artistieke interventies uit verschillende hoeken van de wereld.

In de aanloop van SVSM werken verschillende MUS-E kunstenaars projecten uit in een Brusselse context. Ook deze staan in de spotlight op CAMPING MUS-E.

Woorden worden
Kunstenaar Patries Wichers bezoekt sinds oktober de gemeentelijke basisschool van Sint-Gillis om er met de leerlingen verbeeldingsrijk te spelen met woorden. Via beelden, fotografie en muziek wordt hun betekenis tot leven gebracht in een installatie op de camping.

Bib's in movement
In samenwerking met de bibliotheek werkt kunstenaar Philippe Cavaleri een artistiek traject uit met jongeren in Vorst. Op de camping krijg je een exclusieve inkijk in dit laboratorium van beeld en geluid.

VER-Beelden
Twee klassen uit de Parkschool in Vorst gaan samen met kunstenaar Sophie Vanhomwegen aan de slag met fotografie, video en audio. Op de camping stellen ze hun collages en grote collectieve schilderijen ten toon.

DANS!
Danser Jessy Driessens werkt rond beweging in verschillende scholen van Vorst, Sint-Gillis en Schaarbeek. Alle deelnemers worden uitgenodigd om op de camping samen te smelten tot één grote performance.

Meer info: www.mus-e.be

Doorlopend : 10:00 > 18:00